Klubová výstava Mladá Boleslav

Dnes se konala v Mladé Boleslavi Klubová výstava SBT bez zadávání klubového vítěze (při XIII. Pojizerské výstavě psů). Fenky posuzoval slovenský rozhodčí Róbert Kanás. Linetka (Lovable Babe of Eilatan) zde byla naposledy předvedena v třídě mladých a protože do této třídy bylo přihlášeno neuvěřitelných 42 fen, rozdělil si nás pan rozhodčí do skupinek po deseti. I přes velký počet fen, si dal pan Kanás na každém posouzení velmi záležet a každou fenku pečlivě prohmatal a posoudil ve statice i pohybu :). Linetce zadal známku výborná s krásným posudkem a dokonce ji mezi všemi výbornými mladými fenami vybral do užšího výběru. Do boje o pořadí už jsme nezasáhly, ale i tak nám udělalo Linetčino ohodnocení velikou radost.

Posudek: "16 měsíční fena, výborného rámce těla, vzhledem k věku bychom si přáli výraznější hrudník, korektní hlava, pěkné tmavé oko, úměrný krk, ve statice korektní horní linie, správné zaúhlení končetin, výborný prostorný pohyb, správný temperament."


https://avenby.unas.cz/images_novinky/28.04.2012_1.jpg   https://avenby.unas.cz/images_novinky/28.04.2012_2.JPG   https://avenby.unas.cz/images_novinky/28.04.2012_3.JPG