Poslední letošní zkoušky

V neděli 12.11.2017 jsme ukončily letošní sportovní sezónu . Derynka složila svou 4. zkoušku ZZO-1 (byla to její první sezóna, tak na rozjezd myslím docela dobrý ). Chyby a nepřesnosti tam byly, ale paní rozhodčí se moc líbilo její nadšení a nakonec z toho bylo 89 bodů a známka velmi dobrá.
Linetce se bohužel o fous nepodařilo složit zkoušku ZZO-3. Vykoledovala si dvě nuly. Jednu za plazení (tam sem trochu čekala nějakou zradu). Ona se umí hezky plazit vedle nohy nebo těsně přede mnou, ale při plazení na dálku (na této zkoušce 10 kroků) má pocit, že musí být co nejrychleji u mě, tak někdy udělá 2 plazící kroky a pak přiběhne přikrčená "alá bordera" - samozřejmě to předvedla na zkoušce . A druhá nula,která mě tedy mrzí, protože tenhle cvik umí moc dobře a nevím co ji vedlo k tomu, že při odložení za pochodu do sedu předvedla odložení do stoje (asi pozůstatek z tréninku na OB, který jsme dělaly ještě před 14-ti dny). Nicméně i jí paní rozhodčí moc chválila a moc se jí Linetka líbila, takže ještě potrénujem a příští rok si dáme repete .
Ale teď už se těším, jak si dáme od cvičení chvíli pauzu a budem užívat procházky (jsem zvědavá jak dlouho nám to vydrží )

Fotky od paní Dany Havlové: avenby.rajce.idnes.cz/Zkousky_NZR_-_12.11.2017/#