Zkouška FPr 3

Dnešního tropického dne se Linetce trochu neplánovaně podařilo složit svou 12. zkoušku - FPr 3 (cizí stopa, 600 kroků, 5 úseků, 4 lomy, 3 předměty, 60 min. stará).
Včera mi zavolali ze cvičáku, kde sem měla v plánu skládat tuto zkoušku (ale až na konci července), jestli na ní nechci jít už dnes, neboť pořádají dnes taky zkoušky a nemají dost lidí...
Boršovští měli luxusní terény - tráva cca 15-20 cm. Linetka předvedla své obvyklé chyby-chvílemi čuchala s vysokým nosem, za předměty a lomy měla rychlejší tempo, občas ověřovala, ale velmi mě potěšila na lomech. První sice trochu ověřovala, další už vyšvihla jak podle pravítka (žádné pouštění draka, které občas předvádí se nekonalo :-) ). Co se týče předmětů, první označila hodně šikmo a ve stoje a než sem k ní došla, tak si lehla, takže tam byla velká bodová ztráta, druhý už byl v leže mírně šikmo a třetí perfektní. Vyčuchala si u pana rozhodčího Vratislava Petrů 82 bodů, což je pro nás krásný výsledek :-) . Mimo jiné si této zkoušky hodně cením, protože Linetka dělá prakticky jen mé stopy,  jestli za svůj život zvedala 6 cizích stop (včetně zkouškových), tak je to hodně. Zkrátka mi dnes holčička udělala velikou radost!